Har fartet rundt i ti år!

Franske Leo (28) har syklet fra Marseille – vi møtte han på Hollingen

Snakk om å få hjula til å gå rundt! Franske Leo (28) startet i Marseille i juli, og hadde syklet over 350 mil da han ankom Bunnpris Hollingen torsdag. Klissvåt og lykkelig. Null stress.

Våt fornøyelse: Franskmannen Leo Del Torre er her midtveis mellom Molde og Hollingen, på veg fra Trondheim. Han startet i Marseille for to måneder siden. Og skal i neste omgang til Trondheim.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Det øser ned. Vinduspusserne har ikke jobbet så hardt på flere måneder. På veg mot Jendem passerer vi en tungt lastet syklist som virkelig har kledd seg etter været. Det ser ut som han har en gitar på bagasjebrettet, i tillegg til fire vesker, liggeunderlag og telt. Denne karen må vi slå av en prat med. Hvem i all verden er det som sykler rundt på ferie langt uti september – og i dette været? Svaret får vi på en avkjørsel, før vi avtaler å møtes på Bunnpris Hollingen.