MAKTKAMPEN I MOLDE KAN BLI AVKLART I KVELD

Sp-gruppa tar stilling til avtale med borgerlig side i kveld

Onsdag kveld sitter Sp-gruppa i møte for å ta stilling til avtaleutkast med borgerlig side i Molde.

KAN AVGJØRE MAKTSPILLET: Her går kommunestyregruppa med vara i Molde Senterparti inn til møte i Romsdalsgata for å ta stilling til avtale med borgerlig side i Molde. F.v. foran: Einar Gagnat, Nina Uggelvik, ordførerkandidat Odd Helge Gangstad og Rolf Hamre. 2. rekke f.v. Karoline Øverås, Kristin Reitan, Randi Gunnerød, Stig Arild Arvesen og Cecilie Skjengen. Bakerst Joakim Lange.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Nyheter

MOLDE: Kl. 19.30 onsdag kveld gikk Odd Helge Gangstad og nesten alle de øvrige kommunestyregruppa til Molde Senterparti med vara inn til møte i lokalene til Voksenopplæringa i Romsdalsgata i Molde sentrum. (Magne Reiten, jordskiftedommer i Trondheim, var ikke til stede.)