Senterpartiet en av valgets vinnere – med sonderinger både til høgre og venstre

Snakker med alle i kampen om makta

Senterpartiet opplever å sitte med nøkkelen til retningsvalg for Molde. Men Sp-politikk er viktigere enn posisjoner, sier Odd Helge Gangstad.

I VALGSTUDIO: – Valgresultatet innebærer et ansvar som vi skal ta, sa Senterpartiets ordførerkandidat Odd Helge Gangstad i samtale med RB-redaktør Ole Bjørner Loe Welde. Men ville ikke røpe noe om hvilke parti som er mest aktuelle for samarbeid.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Nyheter

Molde: – Vi har hatt forhandlinger over hele fjøla, og skal snakke enda mer. Mer kan vi ikke si nå. Det sa Senterpartiets listetopp Odd Helge Gangstad, da han tirsdag ettermiddag kom til Romsdals Budstikkes direktesendte valgstudio. Senterpartiet ble nest største parti med 16,3 prosent i valget mandag. Hvordan dette slår ut, var tirsdag før RB gikk i trykken klokka 18 ikke avklart.