Forhandlet i går om politikk og posisjoner i Hustadvika

Henøen vil lage en brei plattform

– Jeg ønsker et bredt samarbeid. Det blir kjempetøft å bygge den nye kommunen. Da må vi ha et lagspill, ikke vinnere og tapere, sier Tove Henøen (Sp).

VANT KAMPEN: Tove Henøen og Senterpartiet tok en overbevisende valgseier i Hustadvika. Jan Arve Dyrnes og Arbeiderpartiet gikk noe tilbake. Dagen etter var begge invitert til valgsending hos Romsdals Budstikke - og opptatt av å se framover. Til høyre er Jon Helge Gangstad.   Foto: BJØRN BRUNVOLL

Nyheter

Fræna/Eide: Senterpartiet er den udiskutable valgvinneren i Hustadvika. I natt hadde partiet kapret 16 av de 37 plassene i kommunestyret i nykommunen. Opptellinga av de siste stemmene i løpet av tirsdagen vil avgjøre om Sp tar ett mandat til fra Høyre.