Ufiltrert og direkte budskap fra Mia Landsem (22) til ungdommen på Pubertetsfestivalen i Nesset

– Spredning av nakenbilder er overgrep

Nakenbilder man er med på å spre, kan havne på nettsider sammen med bilder av barn som voldtas, ifølge «datadetektiv» Mia Landsem, som ikke la noe mellom da hun foredro for elever i Nesset.

Datadetektiv: Mia Landsem (22) fra Trondheim har siden 2014 jobbet med å hjelpe folk som har blitt hacket og fått nakenbilder spredt på nett. Hun holder foredrag for elever, lærere, foreldre, politi og helsevesen. Fredag var hun i Nessethallen.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

NESSET: Mia Landsem (22) ble landskjent da hun hjalp håndballspiller Nora Mørk med å avsløre hvem som hadde spredt nakenbilder av henne. Fredag holdt hun foredrag for ungdomsskoleelever i Nesset under Pubertetsfestivalen.