Er inhabil, men engasjerer seg svært sterkt mot deponi på Raudsand

Derfor er hun inhabil

Fremskrittspartiets første nestleder gjør alt som står i hennes makt for at det ikke blir deponi på Raudsand. Men når saka skal behandles formelt i regjeringen, får hun ikke delta.

KJEMPER MOT DEPONI PÅ RAUDSAND: – Etter det jeg kjenner til er alle på listen til Molde Frp mot giftdeponi. Møre og Romsdal Frp har enstemmig vedtatt å være mot giftdeponi på Raudsand, sier Sylvi Listhaug, Frps første nestleder. Foto: NTB scanpix 

Nyheter

Molde : Onsdag kveld var Sylvi Listhaug (Frp) med i paneldebatten om deponi som «Jeg velger meg et giftfritt Nesset» arrangerte i Bjørnsonhuset. Det var også der opplysningene om at hun var inhabil i saka for første gang ble kjent. Det var Listhaug selv som fortalte det, men hun gikk ikke inn på hvorfor hun var inhabil.