Kjølmoen mener seg feilaktig framstilt i RB

Fylkesleder i Arbeiderpartiet og medlem i fylkesutvalget, Per Vidar Kjølmoen, mener Romsdals Budstikkes gjengivelse av «Tøndergård-saka» er mangelfull.

VILLE VITE MER: Per Vidar Kjølmoen (Ap) mente han ikke hadde godt nok grunnlag for å vurdere «Tøndergård-saka» på nytt under mandagens møte. Han foreslo derfor å utsette saka til neste møte, noe det ble flertall for i fylkesutvalget (klagenemnda). Bildet er tatt tidligere.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Fylkesutvalget, som også fungerer som klagenemnd, vedtok mandag å utsette en eventuell ny behandling av «Tøndergård-saka». Foreldrene til to jenter med behov for tilrettelagt tilbud, vil ha dem på Tøndergård, og ikke på Fræna og Romsdal videregående skoler, slik utdanningsavdelingen i fylkeskommunen mener er best.