Stadions venner og andre gode støttespillere samlet inn kjempemessig pengegave

50-årsjubilant Kjetil fikk drømmetur til Old Trafford

– Da jeg så reaksjonen til Kjetil var det så til de grader verdt det. Rørende, sier Atle Tangen fra Stadions venner. Det ble litt av ei 50-årsfeiring for Kjetil Eivindson.

Herlig feiring og gave: Fra Aker stadion lørdag kveld, der midtpunktet Kjetil Eivindson ble feiret etter alle kunstens regler. Her er han omgitt av venner og familie. De som sitter nærmest er Gerd Norunn Nygård og Atle Tangen fra Stadions venner. Bak sitter søsknene Geir og Janne Kristin. 

Nyheter

MOLDE: Kjetil Eivindson hadde spart lenge til fotballtur, men pengene gikk med til dyrere husleie til Molde kommune. Dette skrev Romsdals Budstikke om 3. mai. Fredag fylte Kjetil 50 år. Det ble feiring på dagen, og mer feiring ble det i en stadionlosje lørdag ettermiddag. En stor gjeng med familie og venner møtte opp for å feire jubilanten med god mat og kaker. Så dukket plutselig Gerd Norunn Nygård (leder) og Atle Tangen fra Stadions venner opp. Innsamlingsaksjon til fotballtur for Kjetil Eivindson var sistnevntes ide.