Representanter fra Ungdomsrådet og Bekkevoll- og Bergmo ungdomsskoler på studietur for å lære av andre ungdomsklubber:

– Dødfødt hvis bare voksne skal bestemme

En studietur til ungdomsklubber på Østlandet viser at fleksibilitet for nye aktiviteter blir helt sentralt i Ungdomskvartalet.

EGEN SPILLTRIBUNE MED PROSJEKTOR: I en ungdomsklubb på Hamar hadde de snekret en liten tribune/amfi og kjørte TV-spill eller film på veggen via en prosjektor. – Vi tar med oss alle gode ideer heim, sier ungdomsleder i Molde, Hege Merethe Gagnat, t.h.   Foto: Håvard Bævre Ellingsgård /Molde Ungdomsråd

Nyheter

Molde: – Hva jeg har lyst til at ungdommen skal holde på med, er uinteressant. Skal det være aktuelt for ungdommene, må de ha innflytelse på hva som skjer. Hvis bare de voksne bestemmer, blir det dødfødt!