Nestlederen i Frp med klar beskjed i VG: Vil skrote Møreaksen til fordel for Romsdalsaksen l Går imot egen regjering på valgkamptur – Listhaug-støtten overrasker ikke

– Ikke overrasket over Listhaug-støtte

Romsdalsaksen-leder sier stadig flere politikere får øynene opp for at det trengs en utredning av et billigere alternativ uten bratte tunneler.

Sterke meninger på fjorden: Sylvi Listhaug ble intervjuet av VG på Moldefjorden lørdag da hun kom med kravet om en utredning av Romsdalsaksen. Her fra et tidligere fylkesbesøk i 2016. Foto: Bjørn Brunvoll 

Nyheter

Vestnes: – Vi ser at flere og flere, også på stortingsnivå, ser det samme som oss og ønsker en tilleggsutredning. Derfor var ikke Listhaugs utspill så overraskende, sier daglig leder i Romsdalsaksen AS, Jørn Inge Løvik, til Romsdals Budstikke.