Eikesdalsdagene 2019 ble en braksuksess, den lille bygda på «Moldes fineste østkant» kokte av folkeliv

– Har aldri sett så mye folk i bygda før

Kristian Finset (85) har bodd i vakre Eikesdal i hele sitt liv. Han er meget godt fornøyd med helgas arrangement. Kristian har også trua på at Eikesdal kommer til å greie seg godt i den nye storkommunen Molde.
Nyheter

Folketallet i Eikesdal ble kanskje tjuedoblet på lørdag. Folk vi snakket med, inklusiv Kristian Finset, sier at de aldri har sett så mye folk under Eiksdalsdagene før. Det var et herlig program og en markedsdag av beste sort. I tillegg var været så til de grader, nærmere bestemt 23 grader, med på sette den riktige rammen mellom de mektige fjellene. Det sydet i den eksotiske lille bygda med rundt 70 innbyggere, inkludert Vike og Finnset.