–Vi skal lage verdens beste klatresenter

Axess-gründer Børge Gjeldvik og ei gruppe andre lokale investorer/ildsjeler fra Molde satser nå friskt på et nytt internasjonalt forretningsområde. Målet er å etablere og drive innendørs klatreanlegg, foreløpig i Finland, USA og Norge.

Finsk toppklatrer: Anthony Gullsten klatrer en av de vanskeligste rutene i Moments Climbings nye buldrearena i Helsingfors. Men Moment Climbings klatrehaller har ruter for alle nivå.  Foto: NICO BÄCKSTRÖM

Visjonen vår er å utvikle Moments Climbing til å bli en ledende internasjonal kjede for utvikling, etablering og drift av verdens beste klatre- og buldresenter.

Arne Litlere
Nyheter

Virksomheten drives av det internasjonale selskapet Los Capitanos Oy med datterselskap i USA og Norge. Moments Climbing er merkenavnet på virksomheten. Alt nå er tre klatrehaller i full drift i Finlands hovedstad Helsinki, to blir åpnet i USA i løpet av året og to er under planlegging i Norge. Daglig leder for Los Capitanos Oy er den finske klatrelegenden og klatrehallgründeren Henrik Suihkonen. Det amerikanske selskapet ledes av klatreren og klatreveggutvikleren Dean Privett.