Iselin (13) fra Vågstranda fikk drakta til helten

Tok til gledestårene

Iselin Kildal Talberg (13) kommer aldri til å glemme 8. august 2019. Hun holdt opp en bursdagsplakat til helten Magnus Wolff Eikrem – og fikk drakta i retur! Da kom tårene.

rørende: Her har Iselin Kildal Talberg nettopp fått drakta til helten og bursdagsbarnet Magnus Wolff Eikrem. Han kom bort til sin store fan fra Vågstranda etter å ha fått et lite hint fra trenerbenken om plakaten på tribunen.  Foto: Tormond Lien

Nyheter

MOLDE: MFK lagde gresk salat av Aris Thessaloniki torsdag kveld. Magnus Wolff Eikrem var, nær sagt som alltid, en av banens beste, og han satte også inn det første målet i 3-0-seieren. Rett oppom benken til MFK satt Iselin Kildal Talberg fra Vågstranda. Hun var på kamp sammen med pappa Stig Robert. Og Iselin visste godt at Wolff hadde bursdag.