Geir Hauge i Rødalen har bestemt seg for å legge ned seterdrift og melkeproduksjon

– Har egentlig ikke vært på sommerferie siden 1997

Å, jeg vet en seter. Rødalssetra i Fræna. Her har Geir Hauge (59) og melkekyrne tilbrakt hver sommer siden 1997. Dette er den siste setra i full drift i Romsdal. Men nå er det siste setersommer også i Rødalen.

Komplett idyll: Rødalssetra i Fræna. Her bygde Geir Hauge og Solfrid Hoem seterfjøs i 1997. Men etter denne sommeren gir de opp melkeproduksjon. 

Nyheter

RØDALEN: Man tar av i krysset ved Bunnpris Sylteosen og kjører noen kilometer oppover mot Rødalen. Så fortsetter ferden videre mot fjellbeitet på en gardsveg, helt til man kommer til ei grind. Da er det bare å parkere og traske videre en knapp kilometer opp til idylliske Rødalssetra, omkranset av Kaldbaken (Urdfjellet) og Kvannfjellet.