Minst 13-14.000 hestekrefter samlet i Molde da 19 Shelby-entusiaster parkerte for natta

Det brummet og brølte så Seilet omtrent ristet

Team Shelby Scandinavia cruiset nylig innom Molde, der lokale sportsbileiere fra Midsund og Hjelset virkelig var på hjemmebane. Her fikk folk se og høre 19 rådyre og spinnville Ford Mustang Shelby GT 500, med minst 600 hk hver.

Litt av et syn: 19 Shelby GT 500 i forskjellige illsinte varianter parkerte utenfor Aker stadion og Scandic Seilet tirsdag kveld. Her overnattet eierne før ferden fortsatte til Hitra.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

MOLDE: Jan Haukaas og sønnen Erik (10) la merke til en lang rekke med voldsomme sportsbiler i Storgata tirsdag ettermiddag. De syklet etter, bort til parkeringsplassen mellom Seilet og Aker stadion. Og fikk både se og høre noe av det argaste som finnes av sportsbiler. Nemlig et helt orkester fullt av Ford Mustang Shelby GT 500.