Vi tok pulsen på det glade rockefestivallivet på dagtid på Åndalsnes

– Rein flaks at vi havnet her på Raumarock

Gunnar Ugelstad fra Malmefjorden bestilte rockepass alt i fjor. Han bor nå i en «boks» i Podtown. Det gjør også haikerne Tonje og Mia fra Asker.

Hotell i særklasse: Podtown på jernbaneområdet. Trivsel i en liten boks. Fra venstre Gunnar Ugelstad, Tonje Baardsen og Mia Lid.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

ÅNDALSNES: Raumarock 2019 ser ut til å ha alt av marginer med seg. Det er en drømmefestival. Tusenvis av festivalgjester koser seg optimalt i solsteiken på dagtid – og i den varme rockebrisen på kveldstid. Romsdals Budstikke sporet opp blide festivalgjester på «rockecampen» på jernbaneområdet, rett ved togskinnene. Gunnar Ugelstad fra Malmefjorden, bosatt i Molde, slappet av i «Podtown» sammen med haikerne Tonje Gaukstad Baardsen og Mia Lid fra Asker. De melder om en optimal start på årets Raumarock.