Svært krevende oppdrag for redningsmannskapene i Trollveggen, men alt gikk som planlagt

De omkomne ble hentet ut fra Trollveggen

Fredag ettermiddag ble de to omkomne tsjekkiske fjellklatrerne hentet ut fra Trollveggen. Nestleder Ole Johan Sæther i Romsdal fjellredningsgruppe forteller om en krevende jobb, som gikk helt etter planen.

Redningsmennene: Mannskaper fra Romsdal Fjellredningsgruppe. Fra venstre Sigurd Bakke, Urpu Hapuoja, leder Kevin Kolstad, nestleder Ole Johan Sæther, Roger Eidem, Morten Eilivmo, Amund Amundsen og Sindre Sæther.   Foto: Ottar Rydjord

Nyheter

RAUMA: – Vi var åtte personer fra Romsdal fjellredningsgruppe, sju oppe i fjellet og én leder. Vi hadde lagt en grundig plan, alt gikk slik vi hadde tenkt. Det var ikke så vanskelig å komme til der de omkomne lå, men det var veldig løst der oppe. Dette var en av de vanskeligste oppgavene vi har hatt, sier Ole Johan Sæther, som var oppe på stedet og festet tauet der de omkomne lå.