Molde pensjonistforening inviterer politikerne til debatt mandag

– Hver femte innbygger betegnes som eldre. Så politikerne har all grunn til å stille opp

Pensjonistforeningen vil høre hva politikerne vil gjøre for de eldre.

INVITERER TIL DEBATT: – Mangelen på sjukeheimsplasser gjør dessverre at situasjonen ikke er så bra som den kunne vært. Sett bort ifra dette, er det godt å bo i Molde. Folk blir gamle her, og det er det jo en grunn til, mener Ottar Befring, styreleder i Molde pensjonistforening.  

De aller fleste ønsker å bo heime så lenge som mulig. Men på et tidspunkt må vi innse at vi ikke klarer oss sjøl lengre. Da er det viktig at kommunen har et godt tilbud til oss.

Ottar Befring, leder i Molde pensjonistforening
Nyheter

MOLDE: Leder i Molde pensjonistforening, Ottar Befring, forteller at formålet med arrangementet er å høre hva de ulike politiske partiene har å si om eldrepolitikken. De ønsker også å vite hvilke planer politikerne har, dersom de kommer til makta.