Aukra-ordfører Bernhard Riksfjord (Ap) ber fylkeskommunen skjerpe kravene til ferjemateriell

– Må forstå hvordan et øysamfunn fungerer

De gjentatte problemene med den 41 år gamle bilferja «Nordmøre» rammer både Midsund og Aukra. Nå gjentar ordfører Bernhard Riksfjord oppfordringen til fylkeskommunen å gjøre noe.

Vil ha styrket ferjetilbud: Ordfører Bernhard Riksfjord og adm.dir. Per Olav Mevold i Vikenco er opptatt av raskere tilgang på reserveferje når noe svikter. Vikenco er storforbruker av ferje, hver dag ruller 7–8 fullasta vogntog ut fra bedriften.  

Nyheter

AUKRA: Denne uka startet igjen med tekniske problem for «Nordmøre», slik at «Eira» måtte ta seg av begge rutene til fastlandet. En rundtur som vanligvis tar en halv time ble til en og en halv time før problemene var løst for denne gang.