To av verdens ypperste bildesignere på «guttetur» på Nordvestlandet

Guttetur med 510 hestekrefter langs kysten

To av verdens ypperste bildesignere, Klaus Busse og Scott Krugger, er på guttetur i Norge. De kjører en Alfa Romeo Stelvio med 510 hk. De er så giret på alt det vakre de ser og folk de møter, at de sliter med å holde seg på vegen.

Alfa-vill på atlanterhavsvegen: Designhøvdingene fra Fiat-gruppens hovedkontor i Torino er her ved kafeen på Eldhusøya, sammen med Morten Nesheim fra Klubb Alfa Romeo Norge (t.h.) og de lokale entusiastene Per Anton Smehaug og Arnt Ove Austnes.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

ELDHUSØYA: Norsk natur er alfa og omega for designhøvdingene Klaus og Scott, henholdsvis fra Tyskland og USA. Nettstedet bilnorge.no omtalte nylig turen, og fastslår at de to er bil-designerne som fikk størst oppmerksomhet på årets Genevè-utstilling. De designer biler som er så flotte og kunstneriske at man bare må ta av seg hatten, selv om Alfa Romeo foreløpig ikke leveres med elektrisk drivkraft. Men det kommer rundt neste sving, lover designsjef for Fiat-gruppen i Europa, Klaus Busse.