Tidligere MFK-stjerne har «fotfulgt» fotterapeut Tove Eide Angvik i en årrekke, nå tar han samme utdanning

Makhtar er på tå hev i en ny bransje

Tidligere MFK-stjerne Makhtar Thioune er i ferd med å få fotfeste som fotterapeut. 34-åringen er sterkt inspirert av sin mentor og norske «mamma», Tove Eide Angvik. Nå har han praksis i Molde.

Fotfulgt av Tove: Makhtar Thioune har kjent fotterapeut Tove Eide Angvik helt fra han kom til Molde som fotballspiller. Han er blitt inspirert av Tove til å velge en karriere som fotterapeut, og er i to uker på gjesteopptreden hos Helse og Velvære Molde.  

Nyheter

MOLDE: Fotballnomaden Makhtar Thioune fra Senegal har bodd i Stavanger de siste årene. Midtbanejernet spilte i sin tid 71 kamper for MFK og ble seriemester her i byen i 2011. Før det var han i Sarpsborg 08. Etter at han ga seg i Molde i 2012, har han vært innom tyske Karlsruhe, tre år i Viking, så tyrkiske Sanliurfaspor, før karrieren ble rundet av i Alta og Vidar. Nå spiller han for Hinna i 4. divisjon – og er trener for tre aldersbestemte lag.