Fræna-ordfører Tove Henøen forventer at vegmyndigheten skal snu i saken om planlagt bobilcamp på Kjekså

– Merkelig holdning fra Statens vegvesen

Statens vegvesen innfører strenge parkeringsregler for bobiler for å unngå kaos. Men planene om å etablere «bobilcamp» på Kjekså i Bud er man sterkt imot. Fræna-ordføreren forstår ikke logikken.

BOBILER OVERALT: Det kryr av bobiler på strekningen Bud-Averøy. Men vegvesenet har ikke sansen for planene om bobilcamp på Kjekså. I stedet er det mange som parkerer for natta her på utkikksplassen. Det planlagte bobilanlegget er tenkt etablert på ei utsiktstomt litt nærmere Bud.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

BUD: Mandag kom nyheten om at det ikke lenger er fritt fram for bobiler på rasteplassene ved Trollveggen og Skjevlingsneset i Tingvoll. Det fastsettes nå en parkeringstid på to timer. Tove Henøen (Sp) har forståelse for dette, men lurer fælt på hvorfor Statens vegvesen samtidig er sterkt negativ til planene om å etablere bobilparkering på Kjekså i Bud.