Utbyggingen av Råkhaugen omsorgssenter vil ikke være nok – trenger mer plasser i sentrum

– Har misforstått behovet

– Politikerne har hatt for stor tro på at styrking av heimetjenesten og omsorgsboliger skulle kompensere for antall reduserte institusjonsplasser, sier Eldrerådet.

– BE OM SVAR: Arild Gunnar Vikhagens tid som «eldregeneral» går mot slutten. I Nye Molde skal et nytt eldreråd settes sammen. Til valgkampen oppfordrer han velgere om å spørre kandidatene om hvordan de stiller seg til utbyggingen av eldreomsorgen i kommende fireårsperiode. – Det bør velgerne spørre om når de møter dem på Torget, i Nesset og i Midsund! sier han.  Foto: Sigrun L. Meisingset

Nyheter

– Vi har over tid sett at en del politikere sliter med å orientere seg i behovet og de forskjellige typer tilbud kommunen gir til pleietrengende eldre i Molde, sier leder i Molde eldreråd, Arild Gunnar Vikhagen, til Romsdals Budstikke.