Aslak Flem falt stygt på veg ned fra Nonsfjellet

Ble sendt hjem fra Molde sjukehus med tre uoppdaga brudd i ryggen

I mars ble Aslak Flem (29) fløyet i helikopter til Molde sjukehus etter et fall i fjellet. Diagnosen: Muskelplager. Tre måneder seinere fikk han påvist tre brudd i ryggen.

Mener det er sløvt arbeid: Aslak Flem setter spørsmålstegn ved hvorfor Molde sjukehus ikke tok CT- eller MR-bilder av ryggen hans.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Sola sender sine varme stråler over de snødekte fjelltoppene i Rauma. Februar har akkurat gått over i mars. I lufta ligger foreløpig ubekreftete rykter om vår. Det er en uimotståelig dag for toppturfolket. Skiene festes, solbrillene settes på nesen, og turen starter. Dagens turmål ruver 1573 meter over havet. Nonstinden i Innfjorden og Rauma. Aslak Flem og fire turkamerater skal gå 1262 av høgdemeterne. Nonstinden er en av de klassiske toppturene i Romsdal, og Aslak har vært der mange ganger tidligere.