Kvinne funnet etter leteaksjon i natt

En kvinne som meldt savnet ved 02-tiden i Molde i natt, er funnet.
Nyheter

Første melding fra politiet kom kl 02 i natt. Da ble en dement kvinne på 70 år meldt savnet fra omsorgshjem i Molde. Det ble opplyst at kvinne ikke snakket norsk.

Ette kort tid ble det meldt at politiet hadde iverksatt søk etter den savnede og hadde mange frivillige ressurser i området som leter. Politiet oppfordret beboere i området rundt Glomstua og ned mot strandsonen, om å sjekke boder, garasje, hus og eiendom forøvrig etter den savnede.

Klokken 06.02 kom følgende melding fra politiet: Den savnede damen har kommet tilrette. Funnet av tilfeldig forbipasserende i området Julsundvegen/Sirivegen. Damen fremstår litt kald, kjøres legevakt for sjekk. Takk til de frivillige, samt personell fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder.