Alvorlig MC-ulykke på Eide

Politiet har avsluttet etterforskningen på stedet.

Ulykken førte til store skader på motorsykkelen og bilen som var involvert i ulykken i 12.30-tiden ved Halåsbakken på Eide lørdag. Føreren av MC-en ble fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim.  Foto: Per Tormod Nilsen.

Nyheter

Tilstanden er alvorlig og ustabil for en motorsyklist som kolliderte med en personbil i Eide kommune på Nordmøre tidlig lørdag ettermiddag.

Det får NRK opplyst ved St. Olavs hospital i Trondheim lørdag kveld. MC-føreren ble fløyet til sykehuset med ambulansehelikopter.

Ulykken skjedde i Halåsbakken da motorsykkelen traff en personbil som kom i motgående kjøreretning, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt.

De ønsket ikke å gå ut med kjønn eller alder på vedkommende.

- MC-føreren er antakeligvis alvorlig skadet, fortalte operasjonsleder Sindre Molnes i politiet i Møre og Romsdal til Rbnett lørdag.

Ulykken førte også til store skader på motorsykkelen og bilen som var involvert i ulykken i 12.30-tiden ved Halåsbakken på Eide.


Fv 64 i Eide åpnet igjen etter ulykke

Vegen var stengt etter at vegvesenet og politiet etterforsket MC-ulykke

 

Ønsket kontakt med bilfører som stoppet

Politiet ønsket at vitner til trafikkulykken tar kontakt med politiet.

Det skulle blant annet ha vært en fører av annen bil, som ikke var involvert, men som har snakket med partene på stedet om alt var bra.

– Denne personen har tatt kontakt med politiet. Nå vil videre etterforskning vise hva som er årsaka til ulykka. Det vil også blitt tatt vitneavhør av føreren av personbilen når føreren er klar for det, sier operasjonssentralen da Rbnett snakket med dem lørdag kveld.

MC traff personbil

Det var en motorsykkel som trolig har truffet en motgående personbil, opplyste politiet i 12.30-tiden lørdag.

Fører av MC-en ble  liggende i vegbanen, og var våken og pratet med innringeren. Nødetatene (politi, brann og ambulanse) ble så sendt til stedet.