Autofil-Larssen: – Bud er fantastisk!

Jan Erik «Autofil» Larssen (48) lovpriser bilbygda Bud og den heftige kystnaturen. – Det er en sann fryd å lede dette showet!

Imponert: Jan Erik Larssen, kjent fra tv-programmet Autofil var konferansier på BMW-treffet, han var mektig imponert over hva de hadde fått til i Bud. 

Nyheter

– Jeg har fulgt nøye med på værmeldingen. Kjøreturen hit fra Molde var bare fantastisk. Bud likeså. Det er en egen atmosfære her, spesielt når hele bygda koker over av BMW-entusiaster. Jeg har en pause fra all tv-jobbingen, og det er akkurat denne typen oppdrag jeg virkelig nyter. Ute blant bilfolket! Jeg elsker treff som dette, hvor fokus er på bil og bilinteresse. Her er veldig mye ungdom, og ekstra kjekt å se at så mange bilinteresserte jenter er med. Bilinteressen tar av blant jentene, det er noe jeg digger, sier Larssen til Rbnett.