Midsund- og aukraordførerne raser over det de mener er stadig flere innstillinger på ferjesambandet til øykommunene

– Det vitner om likegyldighet

– I Midsund har næringsliv og privatfolk blitt så usikre at de velger å fly fra Vigra i stedet for Årø når de skal ut å reise, sier Midsund-ordfører Odd Helge Gangstad.

Innstilte ferjer: Den siste uka har det vært til sammen tre innstillinger på ferjesambandene Mordalsvågen-Solholmen og Hollingsholmen-Aukra. Nå har ordførerne i Midsund og Aukra fått nok av situasjonen.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Odd Helge Gangstad og Bernhard Riksfjord, ordførere i henholdsvis Midsund og Aukra kommune, har gått lei av innstillinger i ferjesambandet ut til øyene på grunn av tekniske problem. Sist ut var ferja mellom Hollingsholmen og Aukra som var innstilt både fredag og tirsdag. Også strekninga Mordalsvågen-Solholmen har hatt hyppige innstillinger, ifølge Gangstad.