Les om nattens hendelser i politiloggen

Nyheter

Lørdagsnatta bød på mange hendelser og oppdrag for politiet i Møre og Romsdal. Blant dem det ble tvitret om finner vi en tildragelse på ei hytte på Averøy lørdag kveld.

– To menn i slutten av 40-åra havnet i slåsskamp, og den ene fikk slått ut ei tann. Mannen ble tatt med av ambulanse. Begge var godt beruset, sier operasjonsleder ved Møre og Romsdal politidistrikt, Tor André Gram Franck.

Senere på lørdagsnatta påtraff politiet en beruset mann i 20-årene som hadde stjålet en sykkel. Mannen nektet å oppgi personalia til politiet, og ble dermed anmeldt for både tyveri og for å nekte å si hvem han var.

– Her kunne han ha sluppet unna med en anmeldelse, men når du nekter å oppgi personalia til politiet blir du anmeldt og får en bot. Det er straffbart, sier Gram Franck.

Klokka 02.30 traff politiet på en mann i slutten av 20-åra som sto og urinerte på vinduet til Fole Godt i Mold sentrum. Politiet opprettet sak, og mannen vil få et forelegg.

Klokka 03.45 fikk politiet inn ei melding fra en innringer i Fræna som hadde observert to mindreårige som var ute og kjørte bil.

To gutter på 17 år hadde tjuvlånt foreldrenes bil og kjørte rundt i nabolaget. Kjøringen medførte ingen skade på verken bil eller personer. Foreldrene er orientert om hendelsen.

– Guttene blir anmeldt for bilkjøringen, og det kan være veldig uheldig med tanke på framtidig førerkort. Det kan bli utsettelse, men det er en vurderingssak. Det er mulig det hadde vært lurere og ventet noen timer og øvelseskjørt med foreldrene senere på dagen i stedet, sier Gram Franck.