Frp vil stoppe planene om avfallsdeponi på Raudsand i regjeringa

– Rosene i Molde vil visne

– Rosene i Molde kommer til å visne hvis politikerne holder på med giftdeponiet slik de gjør. Men Høyre har ikke sjanse til å få deponisaka på Raudsand gjennom i regjeringa. Vi i Frp vil stoppe planene, sier fylkesleder i Frp Frank Sve.

Vil stoppe deponi-planene: – Våre folk i regjeringen vil aldri godta at det etableres et giftdeponi på Raudsand, et deponi som setter reiselivet, havbruksnæringa og miljøet i fjordene på spill. Vi må parkere Høyre i regjeringa i denne saka, sier Frps fylkesleder Frank Sve.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

MOLDE/NESSET: Vedtaket i Nesset kommunestyre torsdag om å akseptere planene for et deponi for farlig avfall i fjellet på Raudsand, får fylkeslederen i Fremskrittspartiet til å steile.