Rapport anbefaler storsatsing på reiseliv i Hustadvika

– Stort turistpotensial

– Turistene har vi her, det gjelder bare å få dem til å stanse litt lenger, sier Fræna-ordfører Tove Henøen. Torsdag legger hun fram første fase av reiselivsplanen for Hustadvika kommune.

STORT POTENSIAL: Fræna-ordfører Toe Henøen mener Trollkirka kan bli en spydspiss for reiselivssatsingen i Hustadvika kommune. Her er Henøen ved parkeringsplassen til den kjente turmålet. Torsdag legger Henøen fram første del av reiselivsplanen for den nye kommunen.   Foto: PER TORMOD NILSEN

Nyheter

Fræna/Eide: Det er konsulentselskapet 2469 Reiselivsutvikling som har vurdert potensialet for reiselivssatsing i Hustadvika kommune, som blir en realitet fra 2020. Henøen leder prosjektet, og legger rapporten fram for Fellesnemnda for Eide og Fræna torsdag.