Politiloggen natt til søndag

Mann kastet ølglass i ansiktet på kvinne, krangel og promille

Politiet rykket ut til bråk i Molde og på Åndalsnes.

Illustrasjonsfoto.   Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Nyheter

- Det har vært ei nokså rolig natt for politiet i Møre og Romsdal, oppsummerer Roar Fylling ved politiets operasjonssentral for Møre og Romsdal til Rbnett søndag morgen. Noen hendelser var det likevel å ta tak i:

Ølglass i ansiktet

I Molde ble politiet kalt ut etter en voldshendelse ved et utested i sentrum klokka 00.40.

- Ei kviinne i 30-åra hadde fått kastet et ølglass mot seg, dette traff henne i ansiktet. Hun fikk kuttskader og blødde, og ble kjørt til legevakta for sjekk. Gjerningsmannen stakk fra stedet. Men vi har en mistenkt, en mann i 20-åra, sier Fylling til Rbnett.
Begge de involverte er fra Molde. Foranledning og eventuell relasjon mellom de to er ikke kjent.

Kranglet med dørvakt

Ved 01-tida ble politiet tilkalt til et utested i Molde, der en mann i 20-åra kranglet med dørvaktene.

- Han ble bortvist fra stedet, men dukket opp igjen. Han ble da kjørt heim til bopel, og blir anmeldt, opplyser Fylling.

Tatt med promille

Litt seinere på natta stanset en politipatrulje en bil for kontroll i Åndalsnes sentrum.

- Fører, utenlandsk mann i 30-åra, var beruset på alkohol. Han ble fremstilt for blodprøvetaking, og det ble tatt beslag i førerkort og bilnøkler.
Det blir opprettet sak, sier Fylling.

Hendelser fra fylket ellers:

Ålesund, ca kl 01: Politiet stanset en bil på Lerstad som skal ha kjørt vinglete. Fører, utenlandsk mann i slutten av 20 årene, fremstod som ruset. Funn av mindre mengder hasj i bilen. Fremstilles for blodprøve.

Ålesund ca kl 02: To menn og en kvinne i 20 årene innbrakt arresten grunnet ordensforstyrrelse ved et utested. De skal hva vært i klammeri med hverandre. Alle anmeldes for ordensforstyrrelse, kvinnen anmeldes også for vold mot politi etter at hun sparket tjenestemannen.

Vanylven ca kl 06.30: Melding om trafikkuhell ved Hakallestranda. Skal ha kjørt inn i en stolpe slik denne er knekt. Politiet er på stedet, fører påvirket av alkohol. Fremstilles for blodprøve. Førerkortbeslag / anmeldelse.