Trollstigen åpner for sesongen

Både Trollstigen og Geiranger-Langvatn åpner for trafikk etter vinteren torsdag morgen.

Sesongåpning Trollstigen åpner for trafikk torsdag klokka 08.00.  Foto: Berit Roald, Scanpix

Nyheter

Statens vegvesen melder at fylkesveg 63, Trollstigen, åpner torsdag klokka 08.00 etter å ha vært stengt for vinteren siden 7. desember 2018. En time seinere åpner strekningen Geiranger-Langvatn etter å ha vært stengt for vinteren siden 20. desember 2018.

– Det er fortsatt tidlig i sesongen og fortsatt ganske mye snø i fjellet. Vegene kan bli stengt på kort varsel om de ikke kan kjøres på sommerdekk eller at vi får økende skredfare. Vi oppfordrer derfor de som planlegger å kjøre disse vegene om å sjekke trafikkmeldingene, skriver seksjonsleder Torgeir Bye i Statens vegvesen i en pressemelding.