To tungvektere innen reiseliv blir storaksjonær i selskapet Romsdalen AS

Vy og Fjord 1 bygger reiselivsmuskler i Romsdal

To av landets største selskap for kollektivreiser, Vy og Fjord 1, samler reiselivssatsingen sin i et nytt selskap. Det nye selskapet vil inn i Romsdalen AS for å være med på utviklinga av reiselivsopplevelser i både Rauma, Molde og med forgreininger til andre deler av fylket.

Ønsker flere besøkende: – Klarer vi å trekke noen hundre tusen flere besøkende til Romsdalen og Rauma, vil det ha positiv smitteeffekt for naboområdene som Molde og Ålesund, sier daglig leder Oddbjørn Vassli i Romsdalen AS.   Foto: KIRSTI FAGERLIE

Nyheter

ÅNDALSNES: Selskapet Romsdalen AS er i ferd med å bygge muskler. Romsdalen AS skal utvikle reiselivsprodukt som for eksempel Romsdalseggen, Raumabanen, gondolbanen til toppen av fjellet Nesaksla og en helt ny type rundreiser med ferjer. Nå får Romsdalen AS to av landets største aktører innenfor reiselivet med som aksjonærer og samarbeidspartnere.