Romsdals Budstikkes eier får ny styreleder

Bernt Olufsen vrakes – erstattes av Torry Pedersen.
Nyheter

Polaris Media, som blant annet eier Romsdals Budstikke, Sunnmørsposten og Adresseavisen, holdt mandag generalforsamling i Trondheim. Her ble det klart at styreleder Bernt Olufsen vrakes, etter å ha sittet ved roret siden 2013. Han erstattes av Torry Pedersen, mangeårig publisher og styreleder i VG.

Til Medier24 sier Torry Pedersen at han ser åpenbare muligheter i Polaris Media

– De har nå investert i Stampen Media og målsettingen må være å gjøre det til en god investering. Utfordringen deres er, som i de fleste andre medieselskaper, å fortsette i en digital transformasjon. Så langt jeg kan vurdere det, er det et meget veldrevet selskap, sier Torry Pedersen til Medier24.

«Valgkomiteen mener styret fungerer tilfredsstillende, men valgkomiteen er opptatt av å sikre en viss fornyelse over tid og har derfor etter innspill fra aksjonærene foreslått noen endringer i dagens styre», heter det fra valgkomiteen.