News Garage i Måndalen er stedet for ekstrem bilinteresse

Denne premiebilen har Ken Ove (30) jobbet med i over ti år

Ken Ove Dyrhaug fra Vågstranda har heldigvis ikke oversikt over «kronasjen» og antall tusen timer han har brukt på sitt ekstreme bilprosjekt. Det som betyr noe er at drømmebilen endelig er klar for vegen.

HEFTIG BILMILJØ I MÅNDALEN: Ken Ove Dyrhaug (30) fra Vågstranda foran sin Plymouth Barracuda fra 1970. Et prosjekt han har holdt på med i ti år!  Foto: Eirik Heen

Nyheter

MÅNDALEN: Vi kjører innom sagnomsuste News Garage, selve episenteret for ekstrem bilinteresse i Måndalen. Det er her det skjer. Det er her vi treffer gutta med de «argaste» bilene. Det går mye i amerikanske biler. Og i BMW. News Garage eies av Nils Eirik Wenaas, men han åpner velvillig opp for andre bilglade i nærmiljøet. Dermed er garasjen blitt et stort og viktig sosialt samlingspunkt.