Fiskeriminister Harald T. Nesvik vil ikke gi løfter til Jostein Størksen i Silljo-saka

– Har ikke sett brevet

Fiskeriminister Harald T. Nesvik vil verken si ja eller nei til anmodningen fra fisker Jostein Størksen om å se på fiskekonsesjonen på nytt. – Brevet fra Størksen og arbeidsgruppa har ikke kommet til meg, sier Nesvik.

KAN IKKE GI SVAR: – All den tid jeg ikke har fått sett brevet fra Størksen og arbeidsgruppa i Silljo-saka, kan jeg ikke kommentere den, sier fiskeriminister Harald Nesvik.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

MOLDE: Under landsmøtet til Fremskrittspartiet sist helg leste nærings- og fiskeriminister Harald Tom Nesvik artiklene i Romsdals Budstikke lørdag om fisker Jostein Størksen. Størksen fikk inndratt fiskerettighetene (konsesjonen) han og familien hadde da rederiet MS Silljo AS ble slått konkurs og ringnotbåten «Silljo» solgt til Færøyene i 1981.