Jentegjeng på Molde Brygge fikk spesielt takkebrev fra engelsk ektepar, der de brukte et bilde de hadde tatt for å få brevet fram til riktig adressat

– Det fineste brevet jeg har fått i hele mitt liv

«Vær så snill og lever brevet til disse folkene», skriver John og Gill Dakin. Så er det klistret på et bilde av en hjertelig jentegjeng på en veranda på Molde Brygge. Dette er et brev som til de grader varmer mottakernes hjerter.

Glade brevmottakere på Molde Brygge: F.v. Kari Janne Storås, Ida Nerlandsrem, mor Linda Nerlandsrem, June Nerlandsrem, Karin Viken (som eier leiligheten) og hennes datter Kari Mette Viken. Bildet er oppstilt omtrent likt som på brevet.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

 – Det er det fineste brevet jeg har fått i hele mitt liv. Dette er bare så utrolig spesielt og fint. Bare det å få et håndskrevet brev i disse dager, attpåtil med et papirbilde inni, er jo en sensasjon. Det er noe helt annet enn å få en melding på Messenger, for å si det slik. Dette er rørende, sier Kari Mette Viken.