Fra full sommer i nesten hele april til full vinter i starten av mai

– Vi lar amerikaneren stå i ro noen dager

Kom mai du skjønne hvite. Etter tre ukers fenomenal aprilsommer, laver det ned igjen. Småbarnsmor Malin Aune i Nordbyen har funnet fram vinterklærne. Og lar Pontiac-en stå.

Full vinter i Lyngvegen: Malin Aune og lille Tiril (2) måtte finne fram igjen vinterklærne torsdag morgen. Og den amerikanske bilen familien, en klassisk Pontiac, har blir stånde ubrukt noen dager.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

 – Jeg hadde nesten lyst til å grine da jeg sto opp i morges. Det er jo egentlig et trist syn. Vi liker vinter når det er vinter, men ikke når vi har begynt på mai. Og særlig ikke etter den fantastiske forsommeren vi har opplevd i april. Trampolina til Tiril er helt nedsnødd nå, sier Malin Aune til Romsdals Budstikke.