169 reisende rammes

Chania-flyet fra Vigra er kansellert

- Det er veldig beklagelig at folk får ferien sin avlyst, men dette er litt utafor vår kontroll.

Streik i SAS.  Foto: FOTO: STAALE WATTØ/Sunnmørsposten

Nyheter

Sunnmørsposten.no: Det sier pr- og kommunikasjonsansvarlig Beatriz Rivera i Apollo etter at det fredag er klart at lørdagens charterfly til Chania fra Vigra, er kansellert som følge av streiken i SAS.

Ifølge Rivera var det et reint Apollo-fly som nå er kansellert.

- I alt skulle 169 personer ha vært med. Som følge av kanselleringa er det full beredskap hos oss nå. Vi kontakter alle som skulle ha reist, og refunderer pengene folk har betalt inn fortløpende. Hvis noen har lyst til å bestille ei anna reise i stedet, hjelper vi selvfølgelig til med dette, sier hun.

Det var Sunnmørsposten.no som først hadde denne saken.