Bryn IL fikk ros : – Unikt at mennesker slipper det de har i hendene og bidrar slik idrettslaget gjorde

Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde (Frp) trekker fram Bryn IL sin innsats under Viking Sky-redningen som spesielt imponerende. Sammen med statsminister Erna Solberg inviterte hun deltakerne i redningsaksjonen på lunsj onsdag.

TAKKET FOR INNSATSEN: Statsminister Erna Solberg (H) og Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde (Frp) var til stede da regjeringa inviterte deltakere i Viking Sky-redningsaksjonen på lunsj onsdag.  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Nyheter

oslo/Molde: – Det er unikt at mennesker slipper det de har i hendene og bidrar slik idrettslaget gjorde. Små ting som at de smurte matpakker til helikoptermannskapet. Det er helt spesielt og ikke akkurat noe som står i noen instruks. sier Tybring-Gjedde til Romsdals Budstikke.