Bekymret over utvikling i ferjeprisene

– Kan bli dyrere

Ferjebillettene har allerede gjort et byks opp. Dyrere kan det bli, særlig for næringslivet og for pendlerne. – Den største risikoen er at vi priser oss ut i forhold til brukerne, sier fylkespolitiker Iver Nordseth (V).

ADVARER MOT FOR HØYE FERJEPRISER – Vi må vokte oss så vi ikke priser ferjetransporten så høyt at det blir for kostbart for folk og næringsliv å bruke ferjene, sier samferdselspolitiker Iver Nordseth.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

MOLDE: En lastebil på 17 meter som skal over med ferja mellom Molde og Vestnes, må i dag betale 999 kroner én veg. For ferjeturen mellom Sølsnes og Åfarnes på fylkesveg 64 koster fullprisbilletten 793 kroner én veg for lastebilen. Sjøl med rabattkort som i dag gir 50 prosent rabatt, koster det næringstransporten dyrt.