Politiet har så langt ikke fått inn noen tips om den savna mannen i Fræna

Mannen blir meldt formelt savnet av familien sin mandag.
Nyheter

Søndag ettermiddag gikk politiet ut med en etterlysning via Twitter. En mann på 46 år hadde da vært savnet fra hjemmet sitt på Tornes i Fræna siden onsdag 10. april.

– Familien får ikke kontakt med han og naboene har ikke sett han eller bilen hans siden sist onsdag. Derfor ber vi publikum om hjelp for å lokalisere bilen, sa operasjonsleder Tor André Gram Franck til Rbnett søndag.

Bilen politiet ønsker opplysninger om er en blå Toyota Corolla 2003-modell.

Formelt savnet

Saken etterforskes nå hos politiet i Molde, og etterforskningsleder Kjell O. Moen opplyser til Rbnett mandag formiddag at de foreløpig ikke har fått inn noen tips i saken.

– Siste sikre observasjon er fremdeles onsdag 10. april. Vi er fortsatt nysgjerrig på hvor bilen og mannen kan befinne seg, og vi ønsker å komme i kontakt med han. Mannen blir meldt formelt savnet av familien sin i dag, sier Moen.

Han forteller at politiet arbeider etter flere hypoteser, men at det fremdeles ikke er noen indikasjoner på at det kan ha tilstøtt mannen noe eller at han er utsatt for noe kriminelt.

– Men familien hans er bekymret for han, og ønsker å komme i kontakt med han, sier Moen.

Glad i å fiske

Etterforskningslederen forteller til Rbnett at den savna 46-åringen skal være glad i å fiske, og ber publikum ta en ekstra kikk etter bilen og mannen om de befinner seg på fiskesteder rundt om i området.

– Se etter kjennemerker på bilen og meld fra til politiet om du tror du kan ha sett den. Det er bedre å ta kontakt med politiet en gang for mye enn en gang for lite. Meld fra, og så får vi vurdere om det skal tas videre eller ikke, sier han.


Etterlyser bil i forbindelse med savnetsak

Politiet ønsker opplysninger om en blå Toyota Corolla 2003-modell i forbindelse med at en person er savnet fra boligen sin i Fræna.