Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene mandag 15. april.
Nyheter

Framstilles for varetekt

Den litauiske mannen i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter at to personer ble påkjørt i Sandefjord fredag kveld, framstilles for varetektsfengsling i Vestfold tingrett i Sandefjord.

Den siktede har erkjent at han kjørte på ekteparet. Alt tyder på at de var helt tilfeldige ofre.

Fjellvettdagen

Den Norske Turistforening (DNT) og Røde Kors arrangerer fjellvettdagen på Oslo S. generalsekretær i DNT Dag Terje Solvang og generalsekretær i Røde Kors Bernt G. Apeland er til stede.

De nye fjellvettreglene ble lansert på nytt etter vinteren 2014/2015, da fire skiløpere døde i snøskred og 117 personer ble utsatt for nestenulykker.

Konsultasjoner i Israel

Reuven Rivlin vil starte konsultasjoner med israelske partier om hvem som skal få i oppdrag å danne den neste regjeringen etter valget.

Etter alt å dømme blir det Benjamin Netanyahu. Møtene skal kringkastes «direkte på alle plattformer», ifølge presidentens kontor.

«Game of Thrones»

Mandag slippes den åttende og siste sesongen av den populære HBO-serien «Game of Thrones». Sesongen består av seks episoder.

Fantasiserien, basert på George R.R. Martins bøker, har blitt en av HBOs mest suksessfulle serier. Serien ble i september kåret til beste dramaserie på den prestisjefylte Emmy-utdelingen.