Hjem til Molde på påskeferie, finværet fortsetter

– Vi bestilte dette

Sola varer helt til påske. Så blir det varmt. For søstrene Linda og Marthe Markanes ligger det an til å bli den optimale påskeferien hjemme i Molde.

ENDELIG ISTID IGJEN: Søstrene Linda (t.h.) og Marthe Markanes møtes hjemme i Molde i påskeferien. Lille Olise (3) har også is i magen. Mandag var det samling utenfor Narvesen Storkaia, der det var mange som hadde tenkt samme tanken.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

Det har vært vitamin D for alle pengene den siste uka. Sol, sol og mere sol. Slik blir det også de neste to dagene. Det blir ikke antydning til skyer før skjærtorsdag, ifølge yr.no. Da blir det derimot et lite skifte i været. Det blir mindre sol, men til gjengjeld betydelig varmere. Vi kan vente oss mellom 15 og 18 grader midt på dagen fra skjærtorsdag og de neste fem dagene. Det blir null nedbør.