Politiet oppfordrer båteiere i hele fylket til å undersøke om det har vært tjuver på ferde

– Sjekk båten din nå

De tre utenlandske statsborgerne som ble stoppet i Lesja kommune med tjuvgods i bilen, sitter fortsatt varetektsfengslet i Hamar. Nå ønsker politiet å undersøke om flere tyverier kan knyttes til dem.

SJEKK BÅTEN: Politiet oppfordrer alle båteiere i fylket til å kontrollere at ingenting mangler etter vinteren. Ønsket er å se hva vi kan knytte til de tre utenlandske statsborgerne som ble tatt av politiet i Lesja kommune i mars. Bildet er fra Tøndergård båthavn.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Torsdag 21. mars reagerte en politipatrulje på en utenlandsk registrert bil på en rasteplass ved Lora i Lesja kommune. Mye av tjuvgodset de fant i bilen stammet fra Saltrøa båthavn i Julsundet. Nå vil politiet se om de kan knytte flere tjuveri til mennene.