POLITILOGGEN:

Lørdagsnatta i Molde: Bil kjørte inn i hage, 50 ungdommer samlet på fest, og en person anmeldt etter slåssing på torget

Les nattas politilogg.
Nyheter

Politiet i Molde måtte rykke ut til flere hendelser natt til lørdag. Klokka 22.54 ble det meldt om et trafikkuhell i Nordbyen i Molde. En bil kjørte inn i en hage.

– Uhellet skal ha skjedd i sakte fart, og det ble skader på en hekk og et tre, men ingen personskade som følge av uhellet, sier oppdragsleder Ragnvald Rasmussen i Møre og Romsdal politidistrikt til Rbnett søndag morgen.

Sjåføren var en mann i 20-åra, som fikk førerkortet beslaglagt etter uhellet. Politipatruljen opprettet sak, men det er ikke mistanke om beruselse.

Rundt en og en halv time senere, klokka 00.36, måtte politiet avslutte en fest i et hus i Molde, etter å ha fått melding om feststøy. Ifølge oppdragsleder Rasmussen var rundt 50 ungdommer samlet på festen.

Klokka 01.37 ble en mann i 20-åra bortvist fra Molde sentrum etter ordensforstyrrelse.

Litt senere, klokka 02.12, ble det meldt om slåssing på torget i Molde sentrum.

– En person lå nede, han var våken, men blødde fra hode og nese. Han ble tatt med til legevakt av ambulanse. Det er ikke tatt noen gjerningsperson, men politiet har opprettet anmeldelse, sier Rasmussen.

Klokka 02.24 ble en mann i 20-åra bortvist fra Molde sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Men en time senere, klokka 03.23 ble mannen innbrakt til drukkenskapsarresten og anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha kastet stein mot en bolig.

Hendelser fra lørdagsnatta ellers i fylket:

22.32: Volda. Meldt om beruset person som ligger i en hekk. Mann i 60-åra bodde på adressen, geleidet til sengs av patruljen.

23.31: Kristiansund. Meldt om beruset person i sentrum. Gutt i tenåra kjørt hjem til foresatte.

00.08: Kristiansund. Meldt om branntilløp i beplantning inntil en husvegg i sentrum. Sotskader på murvegg. Patrulje oppretter sak.

00.50: Ålesund. Meldt om ordensforstyrrelse fra privat sted. Partene bedt om å roe seg ned. Ingen anmeldelse.

01.17: Kristiansund. Meldt om bråk fra en leilighet i sentrum. Beboer bedt om å ikke forstyrre naboer. Skulle etterkomme dette. Klokka 02.23 ringer på ny om samme problem. Beboer, mann i 30-åra pålagt å roe ned for natta.

01.32: Kristiansund. Ordensforstyrrelse ved utested. Gjest i 20-åra bortvist fra stedet.

01.36: Kristiansund. Kvinner i 30-åra bortvist fra et utested på grunn av ordensforstyrrelse.

01.55: Ålesund. En mann i 20-åra ble bortvist fra et utested i sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Samme person ble bortvist fra sentrum for resten av natten på grunn av ordensforstyrrelse ved et annet utested i sentrum.

02.15: Kristiansund. Meldt om ordensforstyrrelse på en privat adresse. Rolig da politiet ankom.

02.32: Ålesund. En mann i slutten av tenårene ble bortvist fra et utested på grunn av ordensforstyrrelse.

02.51: Ålesund. En mann i 20-åra ble bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

03.00: Ålesund: En mann i 20-åra ble bortvist fra sentrum for tredje gang i løpet av natta. Satt i drosje hjem og anmeldes for brudd på pålegg fra politiet.

03.14: Ålesund. Meldt om sovende kvinne i sentrum. Kvinne i 50-årene var overstadig beruset og ble kjørt hjem.

03.21: Sunndalsøra. Krangel mellom to personer ved et utested. Mann i 20-åra bortvist fra sentrum.

Sunndalsøra: Ordensforstyrrelse ved utested  i sentrum. Fornærmede, mann i 20-åra, ble slått i hodet. Miistenkte, også en mann i 20-åra, anmeldes av patruljen.

Sunndalsøra: Mann i 60-åra anmeldes for urinering på offentlig sted.

03.44: Ålesund. Meldt om feststøy fra en privat adresse. Mann i 20-åra pålagt å avslutte festen.

06.24: Kristiansund. Meldt om at en person hadde tatt seg inn i felles gang i et boligkompleks i sentrum. Sovnet på et loft, etter å ha kjent på flere dører. Mann i slutten av tenåra ville ta bussen hjem.