Frister kundene med sunn påskegodt

Moldebutikk løfter fram sunt, fargerikt og smakfullt påskegodteri

SUNNE OG USUNNE FRISTELSER: - Dette er supert, sier Ann Kristin Blomquist. Sammen med Maria (2) lot hun seg friste av plukk og miks-utvalget i butikken. De to valgte sunt og grønt samtidig som det sukkerholdige godteriet fikk ligge i fred. Coop Mega i Bekkevollvegen i Molde ønsker på denne måte å gjøre det enklere for kundene å velge sunt påskegodteri.   Foto: Hugo Tingvoll

Nyheter

Søtt og surt med mye fett, sukker og tilsetningsstoffer? Eller kanskje sunt, smått, smakfullt og fristende? Hos Coop Mega i Moldelivegen er det valgets kvaler straks kundene kommer innenfor dørene. Butikken har sett seg lei prisdumpingen på usunn smågodt i forkant av påsken. Der ønsker butikksjefen å gjøre det enklere for kundene å velge sunt. Tamara Slemmen hevder at det å lokke fram dårlig samvittighet ikke er hensikten.