Utstyrssentralen Bua Hustadvika åpnet på Tornes fredag l Samarbeid mellom Fræna kommune, Torabu og Nav

– Senker terskelen for å øke aktiviteten

Når Bua Hustadvika nå igangsetter utlån av sykler, hjelmer, skiutstyr og annet fritids- og aktivitetsutstyr, slår de flere fluer i en smekk. Utstyrssentralens betjening får nemlig arbeidstrening i samme slengen.

Ansikta utad: Sykler, sekker, liggeunderlag og mye mer skal lånes ut av Victoria Linnea Vorpenes (f.v.), Jonas Nerbø, Raymond André Tvedt, Svein Roger Vågen, Torabu-veileder Nils Bævre, Torabu-tilrettelegger Karin Strand Stene og Jørgen Klette. Ungdommene er tilknytta Torabu gjennom NAV-tiltaket Aktiv, og forteller at de gleder seg til å låne ut utstyr til folk som trenger det og til å få erfaring med en ny arbeidssituasjon.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

FRÆNA: – Alle skal ha mulighet til å være med på aktiviteter. Mangel på utstyr skal ikke stoppe dem, sier Isabelle Myrbø, miljøarbeider i Fræna Frivilligsentral, som administrerer den nyåpna utstyrssentralen Bua Hustadvika på Tornes.