Politiloggen

Slåssing, ruskjøring og en som tilfeldig ble oppdaget av politimann på veg til jobb

En rekke oppdrag for politiet natt til søndag.
Nyheter

Politiet har hatt jevn pågang med oppdrag natt til søndag, opplyser Sindre Molnes ved politiets operasjonssentral til Rbnett søndag morgen.

Ruskjøring i Tomrefjord

Like etter midnatt fikk politiet melding fra vitner som hadde observert at en bil hadde kjørt på en parkert bil i Tomrefjord. Bilen hadde kjørt fra stedet, og det var mistanke om ruskjøring. Politiet dro ut, og stoppet bilføreren et annet sted i Tomrefjord. Sjåføren, ei kvinne i begynnelsen av 20-åra, framsto som beruset, og ble tatt med til lege for utvidet blodprøve. Førerkort blir inndratt, opplyser Molnes.

Slåssing i sentrum

Ved 0130-tida fikk politiet melding om at flere personer slåss utenfor et utested i Molde sentrum. Vektere på stedet prøvde å roe gemyttene, men måtte tilkalle politiet.

- Det var seks ungdommer i begynnelsen av 20-åra som sloss, både seg i mellom og med vekterne. Hvorfor er uklart, opplyser Molnes.

Politiet kom til, og fikk kontroll. En av ungdommene hadde fått skade i nese og ble kjørt til legevakta, og en ble tatt med til politistasjonen.

- Han blie satt i arresten fordi han var beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Han blir også anmeldt for kroppsskading, sier Molnes.

Full mann i morgenkulden

Ved 0630-tida oppdaget en polititjenestemann på vei til jobb en overstadig beruset ung mann i Elnesvågen. Mannen sleit med å holde seg oppreist, og en politipatrulje ble sendt for å undersøke. De fant at mannen i 20-åra var svært full og svært kald, og tok ham med til legevakt for sjekk.

- Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv, og ble etter legesjekk tatt med til politistasjonen for å sove ut rusen, sier Molnes.

Fra fylket ellers står disse sakene i loggen:

Kristiansund. Et hotell i byen ber om hjelp fra politiet etter at en beruset person kom inni resepsjonen og nektet å forlate den. Hente av politiet innbrakt til politistasjonen og deretter kjørt hjem.

Ålesund. En person fraktet til Ålesund sykehus etter en voldshendelse i sentrum. En person er pågrepet.

Ålesund. En person er skallet ned i Ålesund sentrum. Knekt nese, oppsøker legevakta. Kjent gjerningsmann, forholdet anmeldes.

Ålesund. En vanskelig gjest nektet å forlate stedet. Politiet bortviste han fra stedet resten av natta.

Ålesund. Trafikkontroll, 30 biler kontrollert, ingen reaksjoner.